Liity

Maksamalla Pirkanmaan Seta – Sinuiksi ry:n jäsenmaksun vuodelle 2024 tuet järjestön toimintaa ja pääset osalliseksi jäsenetuihin. Jäsenrekisterimme uusiutuu, tiedotamme alkuvuodesta lisää. Vanhoille jäsenille lähetämme laskun uuden ohjelmamme kautta, ja uusille jäsenhalukkaille tiedotamme myöhemmin tammi-helmikuussa näillä sivulla, miten liittyminen tapahtuu.

Lue lisää jäseneduista täältä

Suosittele jäsenyyttä myös tutuillesi – mitä enemmän meitä on, sitä enemmän saamme aikaan!

Jäsenmaksut vuodelle 2024

• Normaali jäsenmaksu: 20 €
  • Alennettu jäsenmaksu: 10 € (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, varus- ja siviilipalvelushenkilöt, vähävaraiset jne.)
  • Kannatusjäsenyys 100 € (järjestöt, yritykset ja yhteisöt)

Tee lahjoitus

Kerätyt varat käytetään Sinuksi ry:n ihmisoikeustyöhön, koulutustoimintaan, vertaistukitoimintaa, yhteisölliseen viestintään, viestintään, nuorisotyöhön sekä muuhun yhdenvertaisuutta edistävään toimintaan ja palveluihin. Varoilla järjestetään vertaistuellisia ryhmiä, teemallisia työpajoja ja tapahtumia.

Lahjoittamalla autat ja teet hyvää!

Tee lahjoitus täältä