Kiitos sponsorit! ❤️

7.6.2024

Manse Pride ei rakennu ilman yhteisön, kumppaneiden ja liittolaisten panosta. 

Tänä vuonna olemme todella Yhdessä entistä vahvempia!

Meitä tukee tänä vuonna:

 

Tampereen kaupunki

Tampere on kaikkien kaupunki. Manse-pride-viikko on osa kaupungin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman toteutusta. Kaupungin eri yksiköt, kuten nuoriso- ja kulttuuripalvelut, järjestävät viikon aikana sateenkaarisensitiivistä ohjelmaa, joissa noudatetaan kaupungin omia turvallisemman tilan periaatteita. Kaupunki liputtaa ylpeästi tiedostavalla, tamperelaisella pride-lipulla. Tampereen kaupunki tuo tänäkin vuonna sateenkaarirauhan julistuksen pride-pääjuhlaan.

 

Nightclub Mixei

Nightclub Mixei on suomen vanhin yhä toiminnassa oleva LGBTQ+ ihmisille suunnattu ravintola. Takaamme Tamperelaisille turvallisen bile- ja kohtaamispaikan nyt ja tulevaisuudessa. 

 

Pirkanmaan osuuskauppa

Pirkanmaan Osuuskaupan tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman lähtökohtana ovat osuustoiminnan periaatteet sekä tietysti strategiamme, jossa tulee vahvasti esiin ihmiset ensin -näkökulma. Pirkanmaan Osuuskaupassa kohdellaan kaikkia työntekijöitä tasapuolisesti ja yhdenvertaisesti. Me yli 3000 pokkilaista olemme jokainen keskenämme erilaisia ja jokainen on ainutlaatuinen. Haluamme luoda työympäristön, jossa jokainen tuntee itsensä tervetulleeksi ja arvostetuksi ja jossa jokaisella on mahdollisuus onnistua työssään ja ennen kaikkea voida hyvin. Tahtotilanamme on edistää monimuotoisuutta ja huomioida myös monikulttuurisuus ja -kielisyys entistä vahvemmin tulevaisuudessa.

 

Hartwallin Happy Joe -siideribrändin Queer joe

Hartwallin Happy Joe -siideribrändin Queer Joe juhlistaa yhden­vertaisuutta ja seksuaali- ja sukupuoli­vähemmistöjen oikeuksia. Happy Joe uskoo, että onni syntyy yksinkertaisista asioista, ja Queer Joe juhliikin meitä juuri sellaisena kuin aidosti olemme. Yhden­vertaisuus on tärkeä arvo, jota Happy Joe haluaa edistää, ja siksi Happy Joe on mukana tukemassa työtä yhden­vertaisuuden toteutumisen eteen Manse Priden kumppanina.

 

Pihlajalinna

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista yksityisistä sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottajista. Pihlajalinnan arvoja ovat energisyys, eettisyys ja ennakkoluulottomuus. Kaikkein merkittävintä yhtiön toiminnassa on asiakkaiden terveydestä huolehtiminen ja oman henkilöstön työhyvinvointi sekä tasa-arvoinen ja yhdenvertainen kohtelu.

 

Pirkanmaan hyvinvointialue 

Pirkanmaan hyvinvointialue

 

Pro-liitto

Pro on työelämän joukkovoima ja yksi Suomen suurimmista ammattiliitoista. Pron jäseniä ovat koulutetut ammattilaiset, asiantuntijat ja esihenkilöt alaan katsomatta. Voimajoukkoomme kuuluu jo 120 000 jäsentä, ja neuvottelemme 150 virka- ja työehtosopimusta. Perustehtävämme on parantaa jäsentemme ja alalle kouluttautuvien työehtoja, toimeentuloa ja kehittymismahdollisuuksia. Lisäksi pidämme huolta jäsentemme hyvinvoinnista niin työssä kuin vapaalla. Uskomme, että inhimillinen työelämä on ihmisoikeus. Rakennamme sosiaalisesti, ekologisesti ja taloudellisesti kestävää, tasa-arvoista yhteiskuntaa – tai sanalla sanoen: työelämäniloa.

 

Nurja

Nurja on Tampereen värikkäin lankakauppa, josta jokainen neuloja löytää etsimänsä sävyt. Meille jokainen kässäilijä on arvokas ja lämpimästi tervetullut ihan omana itsenään. Me, Eve, Johanna ja Maria otetaan sut ilolla vastaan ja autetaan valkkaamaan oikeat langat ja tarvikkeet projektiisi. Tuu käymään!

 

Amnesty

Amnestyn työn tavoitteena on maailma, jossa jokainen ihminen on vapaa ja tasavertainen arvoltaan ja oikeuksiltaan.

Työmme perustuu syrjimättömyyden periaatteeseen. Kampanjoimme syrjiviä käytäntöjä vastaan monella tavalla eri puolilla maailmaa toimivien yhteisöjen kanssa.

 

Courtyard by Marriot

Tervetuloa Courtyard by Marriott Tampere Cityyn, moderniin ja yhteen Tampereen uusimmista hotelleista, kaupungin sydämessä! Ihanteellinen sijainti lomamatkailijoille antaa mahdollisuuden tutustua Tampereeseen helposti jalan. Sijaitsemme saman katon alla Tampere-talon kanssa ja kävelymatkan etäisyydellä ovat mm. Nokia Arena, suurimmat kauppakeskukset Ratina ja Koskikeskus sekä rautatieasema ja linja-autoasema.

Pohjaamme toimintamme tasa-arvoon sekä inklusiivisuuteen ja hotelliimme ovat kaikki tervetulleina oma itsenään. Sen lisäksi olemme osa We Speak Gay -verkostoa.

Marriott International on noudattanut perustamisajoista lähtien ”People First”- ajattelutapaa ja voittanut useita eri palkintoja monimuotoisesta, tasa-arvoisesta ja inklusiivisesta toiminnastaan, josta voit lukea lisää täältä.

 

PAM

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on yksityisillä palvelualoilla työskentelevien ammattiliitto. Liittoomme kuuluu 190 000 jäsentä, joista kaksi kolmasosaa on naisia. Suurin osa jäsenistämme työskentelee vähittäiskaupassa, matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalveluissa, kiinteistöpalveluissa sekä vartiointialalla.

Neuvottelemme palvelualoille työehtosopimukset. Parannamme alojemme työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia työhön, työyhteisöön ja työn turvallisuuteen sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Edistämme kansallisesti ja kansainvälisesti demokratiaa, oikeudenmukaisuutta, tasa-arvoa ja sosiaalista turvallisuutta. Meille työelämän yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistäminen on sydämen asia.

 

Monad

Monad on vuonna 2017 perustettu tamperelainen ohjelmistoyritys, jossa luodaan ammattiylpeydellä digitaalisia ratkaisuja. Sellaisia, jotka ovat käyttäjälähtöisiä, helposti jatkokehitettäviä ja kestävät aikaa. Luomme ohjelmistoratkaisuja muun muassa terveydenhuollon, teollisuuden ja työkoneiden järjestelmien tarpeisiin.

Monadille on ensiarvoisen tärkeää luoda tasavertainen työyhteisö. Kulttuurimme rakentuu avoimuuden, yhteisöllisyyden ja jatkuvan oppimisen periaatteille. Vaikka toimialamme ja siihen liittyvä monipuolinen osaamisemme yhdistävät meitä, näemme työntekijämme yksilöinä. Monimuotoisuus on meille voimavara, ja erilaiset taustat ja näkökulmat työntekijöidemme keskuudessa lisäävät innovaatioita, ongelmanratkaisukykyä ja luovia ideoita.
Tästä syystä haluamme tukea ihmisoikeuksia, tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta ympäri vuoden. Tahdomme mahdollistaa sen, että jokainen voi olla juuri sellainen kuin on. Jokainen työntekijä on meille arvokas, ja haluamme tarjota heille mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. 

 

Vihreät

Vihreät on tulevaisuuspuolue ja yhteiskunnallinen liike, joka kokoaa erilaisista taustoista tulevat ihmiset muuttamaan yhdessä maailmaa. Puolustamme luontoa ja ihmisiä ahneutta ja lyhytnäköisyyttä vastaan. Haluamme varmistaa, että jokainen voi elää oman näköistä elämää, tavoitella haluamaansa koulutusta ja vaihtaa elämän suuntaa tietäen, että yhteiskunnan turvaverkko kannattelee.

Vihreille tasa-arvo ja yhdenvertaisuus muodostavat politiikan kovan ytimen, josta ei tingitä tiukoissakaan paikoissa. Tavoitteemme on kaikille oikeudenmukainen yhteiskunta ja työtä sen eteen jatketaan, kunnes kaikki ovat vapaita ja tasavertaisia. Ihmisoikeudet ovat arvokkaita ja samalla hauraita – ilman jatkuvaa työtä niiden eteen kello voi kääntyä radikaalistikin taaksepäin. Vihreille on selvää, että yhden oikeudet eivät ole toisilta pois – esimerkiksi sukupuolivähemmistöjen oikeus elämään ilman syrjintää ei vähennä kenenkään muun oikeutta samaan. Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistäminen on tärkeää myös paikallisesti: onnistuessamme Tampere ja Pirkanmaa ovat aidosti avoimia meille kaikille. Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat myös elinvoimaisen ja kestävän kaupungin elinehto.

 

Vasemmistoliitto

Tampereen vasemmisto ry on punavihreä kunnallisjärjestö, joka kokoaa yhteen Tampereen vasemmistoliittolaiset. Vasemmisto rakentaa ekologisesti kestävää ja sosiaalisesti oikeudenmukaista hyvinvointivaltiota, jossa kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet ihmisarvoiseen elämään.

Vasemmistoliitossa tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat kaiken toiminnan keskiössä, ja syrjimättömyys ja antirasismi ovat Tampereen vasemmiston toimintaa ohjaavia periaatteita. Teemme työtä kaikille oikeudenmukaisen Tampereen ja Suomen puolesta. Meidän mielestämme jokainen ihminen on yhtä arvokas riippumatta taustastaan, ja jokaisella tulee olla oikeus elää ilman pelkoa fyysisen tai psyykkisen turvallisuuden vaarantumisesta. Vähemmistöihin kohdistuvaa syrjintää, häirintää ja väkivaltaa on ennaltaehkäistävä ja siihen on puututtava, ja tehtävämme on tuoda esiin heidän ääntänsä, jotka syrjintää ja eriarvoisuutta kokevat.

 

Nokia

Nokialla on syvät juuret Tampereella. Meille on tärkeää, että jokainen voi tulla töihin omana itsenään.

 

Koko Sinuiksi ry:n sekä Manse Priden puolesta 15-kertainen kiitos!