Ma 28.2. klo 18 Hengellinen Malkus-Maanantai hybridinä Tampereelta käsin

23.2.2022


Ilmoittaudu tällä lomakkeella lähi- tai etäryhmään (Löydät linkin myös verkkokalenteristamme.)

Saat vahvistuksen ryhmän toteutumisesta kokoontumismaanantain aamuna klo 10 mennessä. Ryhmä toteutuu, jos ilmoittuneita on vähintään 3 ryhmänohjaajien lisäksi (5 henkeä).

Voi osallistua myös etänä ryhmään. Lähetämme linkin ilmoittautuneille kokoontumismaanantaina.

Ensikertalaiset ovat tervetulleita aloittamaan missä kohtaa vuotta tahansa.

Ennen tuloasi, tutustu turvallisemman/sensitiivisemmän tilan ohjeisiimme.

Malkus-ryhmä on avoin keskusteluryhmä sateenkaari-ihmisille, joiden elämää hengellisyys koskettaa. Ryhmässä voi miettiä miten voi yhteen sovittaa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuulumisen ja hengellisyyden. Ryhmässä käy eri kohdassa omaa taivaltaan olevia, niin tuoreeltaan omaa paikkaansa haeskelevia kuin jo pidempään eri teemoja työstäneitä.

Tapaamisissa nautitaan samanhenkisten ihmisten seurasta ja vertaistuesta. (Ryhmä ei ole raamattu- tai rukouspiiri.) Ryhmä on monelle ainoa paikka, missä voi olla avoimesti oma itsensä. Kunnioitamme jokaisen maailmankatsomusta, vakaumusta tai uskontoa – turvallisemman tilan ohjeittemme mukaisesti. Eri tavoin maailmaa tarkastelevat ovat lämpimästi tervetulleita!

Malkus-maanantai on Sinuiksi ry:n ja Sateenkaariyhdistys Malkuksen yhteistyössä järjestämä ryhmä.

Kokoonnumme osoitteessa: Sinuiksi ry/Malkus ry, Näsilinnankatu 48 E, 33200 Tampere. Tulo-ohjeet toimistolle kuvien kera. Perille pääsee huomaamattomasti.

Lisätietoja Mikolta: toiminnanjohtaja [at]​ pirkanmaanseta.fi (Myös ilmoittautumiset menevät Mikolle.)

Tervetuloa!