Ole totta Tampereella! Manse pride -viikko 6.6.–11.6.2022

13.4.2022

Manse pride -viikon 6.6.–11.6.2022 järjestävät Sinuiksi ry (ent. Pirkanmaan SETA) ja Tampereen kaupunki. Erityisesti Tampereen kaupungin nuorisopalvelut ovat isosti mukana. 

Kahden etäpride-vuoden jälkeen uskallamme järjestää lähipride-viikon. 

Julkaisemme lähiviikkoina koko ohjelmakalenterin Mansepride.fi-sivullamme. 
Seuraa myös tiedotustamme @mansepride (FB, Instagram, Twitter). Ohjelmaa on luvassa kaikenikäisille ja monen toimijan järjestämänä. Osa tapahtumista on maksullisia ja osa ilmaisia. Luvassa on myös bile-tapahtumia, pride-marssi ja pääjuhla, lauantaina 11.6. tällä kertaa Sorsapuistossa. 

Viikon teema on: Ole totta Tampereella! 

Manse pride-ohjelma on jo kohtuullisen täynnä. Hiomme yksityiskohtia, sovimme turvallisemman tilan periaatteita ja muita käytänteitä ennen ohjelman julkaisua. 
Jos sinulla/taustayhteisölläsi kuitenkin on valmis ohjelmakokonaisuus (mm. sisältö, paikka, rahoitus ja toteutus kunnossa), niin ole yhteydessä: mikko [at]pirkanmaanseta.fi 

Julkaisemme pian myös some-kutsut ilmoittautua vapaaehtoiseksi. Tarvitsemme etenkin ajokortillisia liikenteenohjaajia ja talkooapukäsiä eri tehtäviin.

Järjestö, yritys tai palveluntuottaja: Ole kuin Tampere

Paras tapa osallistua Manse pride -viikkoon yrityksille, järjestöille ja palveluntarjoajille on sitoutua yhdenvertaisuuden kannattajaksi.

On tärkeää, että asiakkaat ja sidosryhmät tietävät esimerkiksi eri palvelua valitessaan, että palvelu noudattaa yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolakeja ja että ajan voi varata tai liikkeeseen voi tulla huoletta ilman pelkoa asiattomasta kohtelusta. 

Isojen toimijoiden velvoitteisiin kuuluu lakisääteinen yhdenvertaisuussuunnitelma. Esimerkiksi Tampereen kaupunki on päivittämässä yhdenvertaisuussuunnitelmansa Pirkanmaan hyvinvointialueen tavoin. Ole siis kuin Tampere – ole yhdenvertaisuuden edelläkävijä.