Talvikin tanssit 14.5.2022

28.4.2022

Talvikin tanssit 14.5.2022 klo 20–02 lähestyvät!

*Pian riemu repeää, kun naisia rakastavat naiset pääsevät juhlimaan!*

Tampereen Mummiksen Talvikin tanssit järjestetään poikkeuksellisesti toukokuussa, mutta tuttuun tapaan ravintola Laternassa (Puutarhakatu 11, Tampere).

- Tule ajoissa, ovet aukeavat kello 20. Narikka 3,5 euroa. Sisäänpääsy 15 euroa, käteisellä.

- Vaihtelevasta tanssimusiikista vastaa heti ovien avauduttua DJ Lailis, taattua Talvikki-laatua tarjoillen.

- Kello 21 pikadeitit, nopeimmat ehtivät mukaan tutustumaan ihaniin naisiin!

- Kello 22 stagella Johanna Porola. Johanna luo intuitiivista tummaa konemusiikkia, jossa korkeat lauluharmoniat yhdistyvät voimakkaisiin taustoihin. Housesta ja teknosta vaikutteita saavat bassot kannattelevat kokeellisia ja herkkiä melodioita. Queer-näkökulmasta kirjoitetut lyriikat pohjautuvat henkilökohtaisten kokemusten lisäksi sivumennen kuultuihin mielenkiintoisiin tarinoihin.

- Illan huuma jatkuu aina valomerkkiin kello 1.30 asti ja sen yli!

Talvikin tanssit on Sinuiksi ry:n (ent. Pirkanmaan SETA) mummolaaksoryhmän vuosittain järjestämä ravintolailta lesbo-, bi- ja trans-naisille. Tanssittava musiikki – niin lavatanssimusiikki kuin rytmimusiikit – ja korkeatasoinen ohjelma muodostavat illan rungon.

Ravintola on täyttynyt aikuisista naisia rakastavista naisista sieltä täältä Suomesta. Tunnelma on iloinen ja kepeä, kunnes koittaa valomerkin aika. Kaikki hyvä loppuu aikanaan? Mutta Talvikin tanssit tulevat aina uudestaan!